Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Publikumsrekord for Barnas Jazzscene

Lørdag 28. oktober var det nok en gang konsert på Nasjonal Jazzscene.

 

Denne gangen hadde vi besøk fra vår nye samarbeidspartner Siena Jazz i Italia.Konsertserien Barnas Jazzscene er et samarbeid mellom Improbasen og Nasjonal Jazzscene, og presenterer de yngste jazztalentene på hovedscenen for norsk jazz.

 

Til en del av konsertene inviterer vi gjester fra nettverket vårt rundt om i Norge og andre land.Konsertserien har befestet seg mer og mer, og det siste året har den gått med fulle hus hver måned.Denne gangen slo vi imidlertid alle rekorder med mer enn 150 tilhørere en tidlig lørdag ettermiddag.

 

Slike publikumstall, med så lav gjennomsnittsalder både i salen og på scenen, lover svært godt for fremtidens konsertarrangører.Vi er svært glade for at vi klarte å vise de italienske gjestene at det er mulig å trekke så store publikumsgrupper til barnejazz-konserter.

 

Siena Jazz er en stor organisasjon, som både arrangerer konserter og driver opplæring og utdanning av jazzmusikere på alle plan.Det ligger derfor godt til rette for å få til flere samarbeidsprosjekter både i Italia og her hjemme.Italienerne hadde med seg tre unge talenter med meget stort potensiale, som fant seg godt til rette på scenen, sammen med Improbasen's elever.I tillegg hadde vi denne gangen også dyktige gjester fra så forskjellige steder som Lovund og Marienlyst. Både lang- og kortreist barnejazz der altså. Neste konsert i serien er 25. november.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO