Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Storslagent samarbeidsprosjekt med JazzDanmark 

  

Blant aktørene som kontaktet oss etter presentasjonen vi gjorde på Europe Jazz Networks konferanse før jul, var Morten Tandrup hos Norsk Jazzforums søsterorganisasjon i Danmark.10. februar setter vi i gang et storslagent samarbeidsprosjekt med JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival, for å rekruttere jenter til den danske musikkbransjen. 14 musikere/pedagoger fra hele Danmark møtes til en workshop i København, for å gjennomgå hvordan vi lærer opp barn gjennom gehørbasert samspill i band helt fra nybegynnerstadiet.De følgende dagene sprer vi oss til kulturskoler over hele Danmark, for å jobbe med over 50 jenter i alderen 10-14 år, som er fordelt på ulike bandgrupper. I mars går turen videre til Sverige, og deretter står Belgia for tur.Det er fantastisk spennende for oss at hele fagmiljøer har lyst til å prøve denne tilnærmingen for å modernisere grunnopplæringen i sine respektive land. Les mer på JazzDanmarks nettsider (Norway anyone?)

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO