Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Superkvartett til festival i Tyskland 

 

Barnas Jazzorkester er invitert til Kidsjazz L.E. i Leipzig, som gjennomføres 19-21. februar. Vi kom i kontakt med festivalen for ett års tid siden, og besøkte kollegene i Leipzig i juli 2015. Vi fant ut at vi har svært mye felles, og ble enig om å inngå et samarbeid.

Vi stiller med en kvartett, der Sandra Bremnes (13) fra Follo, Sikia Heien (13) fra Stavanger, og Solveig Skogdal (12) fra Tromsø, spiller sammen med trommeslageren Maja Kemp (14) fra Østerrike. Jentene skal spille tre store konserter fredag, lørdag og søndag, og vi ser dette som en enestående mulighet til å utvikle nettverket vårt videre.

Det er en viktig oppgave for oss å knytte kontakter mellom unge talenter over hele Norge, og vi er svært fornøyd med å kunne føre noen av de fremste talentene fra Nord, Vest og Sørøst sammen med den enestående Maja Kemp fra Østerrike.
Prosjektet er støttet av Frifond.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO