Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Nordisk SamarbeidVi er i gang med et omfattende samarbeid om rekruttering i de nordiske landene. Norsk Jazzforum og søsterorganisasjonene Svensk Jazz og JazzDanmark, har mange felles målsettinger i arbeidet med å nå nye publikumsgrupper, bedre kjønnsbalansen, og rekruttere nye generasjoner utøvere generelt.Vi kom i dialog med disse organisasjonene etter at vi gjorde en presentasjon på årskonferansen til Europe Jazz Network sist høst. I februar hadde vi et seminar i samarbeid med JazzDanmark, som omfattet nærmere 60 unge jenter over hele Danmark.Dette seminaret har generert en del nye aktiviteter. Noen av gruppene opprettholdes i nærmiljøene sine, og vi har diskutert muligheter for å arrangere Barnas Jazzcafé i København og andre danske byer.I mars gjorde vi en presentasjon i forbindelse med Youth Jazz Festvalen i Stockholm. Her inviterte vi svenske barn opp på scenen i spontant samspill med gjester fra Østerrike og Japan.Presentasjonen ble meget godt mottatt, og vi har holdt kontakten. I slutten av mai tok vi en møterunde til København og Stockholm. 


 

I samtale med Morten Tandrup hos JazzDanmark, ble vi enig om at hele tre av gruppene som deltok på seminaret i februar skal komme til Oslo i august, i forbindelse med Kids in Jazz.

 

I Stockholm snakket vi med Fredrik Norén, Karin Inde, og resten av det meget dyktige og engasjerte personalet ved Svensk Jazz. Også her kommer det deltakere til Kids in Jazz, bl.a. de meget talentfulle barna vi møtte i Helsingborg i februar.Det viktigste av alt er at Svensk Jazz satser på å gjennomføre et seminar i Sverige i 2015, som tilsvarer det vi hadde i Danmark tidligere i år. Dermed ligger alt til rette for en enda større nordisk mønstring sommeren 2015. 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO