Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


På plass i StavangerSøndag kveld landet gjestene fra Japan og Østerrike i Stavanger. Dagen etterpå ble det tid til en titt på byen, før øvingene startet.Stavanger var badet i sol, og gjorde mektig inntrykk på gjestene.Endelig var det tid til å møte de nye vennene fra Sandnes og Stavanger. De var nok svært spente på hverandre, men konseptet satt fra første tone, og dette lover veldig bra for den kommende uken.Ekstra morsomt er det at gjestene er 12, 14 og 16 år gamle, og at deltakerne fra Rogaland har akkurat den samme aldersfordelingen.Etter en flott økt, var det tid for sosialt samvær, med familie og venner, og velkomstfesten ble selvfølgelig på det velrenommerte jazzstedet Sting.


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO