Home Improbase Improart Audio

Improbase

Improstart

Improservice

Improart

Studio

Workshop

Agenda

Om oss

Lenker

Kontakt

Lydklipp
 

 

Improbasen

I samarbeid med Ski kommune disponerer vi egne lokaler over to etasjer på Kråkstad Samfunnshus. Her er vi i ferd med å bygge opp et landsdekkende ressurssenter for alle som driver med improvisasjon rettet mot barn og ungdom. Se en presentasjon av konseptet vårt.
Logg inn for å gå til

Min Improbase Mammas Improbase

 

 

Nyheter fra våre samarbeidspartnere

 

Oslo Jazzfestival 25 år, 15-20. august

 

Kullebunden Jazz satser på kvalitetsmusikk, med Ingebrigt Flaten og Håkon Kornstad på programmet.

 

Food utsetter Japan-turnéen i kjølvannet av de dramatiske hendelsene i Fukushima.

 

 

BarnasJazzOase

 


BarnasJazzOase er vårt konsertkonsept FOR barn MED barn. Les mer

 

 

Sosiale medier

 

 
 
 

Improbasen driver systematisk opplæring i improvisasjon, med særlig vekt på jazz. Våre brukere er mellom 9 og 18 år. Vi har flere samspillgrupper, og felles for alle er at samtlige utøvere på alle nivåer står fram og spiller improviserte soloer med rak rygg. Resultatene har fått stor oppmerksomhet i norske fagmiljøer, og vi er stolte av at landets fremste jazzmusikere strømmer til oss for å instruere mellom turnéene.

 

Avdeling Midt-Norge

Vi er nå i gang med et kjempespennende prosjekt på Rørvik i Nord-Trøndelag. Mange steder i landet er det en utfordring å opprettholde tradisjonelle samspilltilbud for barn og unge.


På Rørvik har vi satt i gang et prosjekt, der vi i samarbeid med lokale krefter prøver å bygge opp et samspilltilbud etter modell fra Improbasen.

 

Modellen er basert på solid grunnopplæring, og tett relasjon mellom individuell opplæring og samspill. Materialet som innlæres individuelt, praktiseres på samspillgrupper samme uke, slik at opplæringen oppleves som meningsfull og målrettet.Samarbeidet baseres på jevnlige besøk av instruktør fra Improbasen, som samarbeider med engasjerte, lokale instruktører, som plukker opp metodikken, og fører den videre.Etter få dagers jobbing er resultatene meget lovende. Det planlegges også lokale konserter med besøk fra Improbasen, og kanskje en ekskursjon der barna fra Midt-Norge besøker basen. Flere bilder nedenfor. Se også julebilder

 

 

home