Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Kulturutvekslingprosjekt mellom Sapporo og StavangerVi er nå i gang med andre del av kulturutvekslingsprosjektet mellom Sapporo og Stavanger/Sandnes. 11. mars startet vi innøvingen med Sakura Imai og Risa Takahashi som skal delta fra Sapporo.Jentene har tydeligvis gledet seg til å reise til Norge, for de har hatt en framgang som nesten ikke er til å fatte, og publikum på Vestlandet har VIRKELIG noe å glede seg til.Det blir også tid til timer med mange andre entusiastiske barn i Sapporo, som har lyst til å videreutvikle seg med improvisasjon, og neste uke blir det Barnas Jazzcafé både i Yokohama og Sapporo, med lokale barn, før turen går videre til Norge. Det kryr av unge talenter her, så mulighetene for framtidige prosjekter er nærmest uendelige. 


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO