Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Avslutningskonsert i StavangerBarnas Jazzdager og kulturutvekslingsprosjektet mellom Sapporo, Graz, Stavanger og Sandnes ble avsluttet 30. mars, med konsert på Spor 5 i samarbeid med Stavanger Jazzforum.

 

Bandet ble introdusert av trompetisten Gundhild Seim, som har vært en uvurderlig støttespiller for prosjektet.Det var takket være Gundhild vi kom i kontakt med Stavanger-miljøet i første omgang. Hun har vært en utrettelig medspiller i alle ledd, både i kommunikasjonen med de involverte institusjonene og aktørene på Vestlandet, og med all tenkelig praktisk og organisatorisk hjelp og rådgivning. Vi er evig takknemlig!Det var også Gunhild som tok initiativ til å gjøre hele prosjektuken om til Barnas Jazzdager.På avslutningskonserten medvirket også grupper fra Stavanger Kulturskole, og fra øvingsskolen i samarbeid med Universitetet i Stavanger.Vi fikk også høre barn helt ned i 9-årsalderen, som fikk sitt første møte med jazz denne uken.En uhyre viktig bieffekt av prosjektet, er at disse kommer til å fortsette å spille, og at vi sannsynligvis får til et permanent tilbud i Stavanger, i samarbeid med ulike lokale aktører.

 

Så ble altså dette siste konsert for prosjektbandet med 12- 14- og 16-åringene fra Sapporo, Graz, Stavanger og Sandnes.Det har vært utrolig utbytterike og lærerike dager, og hver enkelt utøver har vokst mer med oppgaven enn vi kunne forestille oss.

 

Vi kommer til å holde kontakten, og vi er HELT sikker på at vi kommer til å få se mer til disse aktørene på norske jazzscener.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO