Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Stavanger og Sandnes i balanse

  

I 2013 fikk Improbasen støtte fra Norsk Kulturråd til å sette i gang prosjektet "Balanse nå!"

 

Målsettingen var å etablere unge, kjønnsblandede band i flere norske byer.Siden da har vi gjennomført en rekke prosjekter i Stavanger-regionen.

  

Våren 2014 arrangerte vi Barnas Jazzdager i samarbeid med kulturskolene i området, Universitetet, Stavanger Jazzforum, og flere andre, -godt hjulpet av trompetisten Gunhild Seim.Vi gjennomførte også et kulturutvekslingsprosjekt, der barn fra Japan og Østerrike turnerte med sammen med barn fra Stavanger og Sandnes.Flere av elevene fra Rogaland har også deltatt på markeringen av International Jazzday, festivalen Kids in Jazz, og andre arrangementer, og mer er i vente.Helgen 23-25. januar gjennomførte vi nok et seminar med barn fra Stavanger og Sandnes.Denne gangen deltok noen av de yngste som var involvert i kulturutvekslingsprosjektet i fjor.

  

Flere av disse begynte å spille jazz som en direkte følge av besøket fra Østerrike og Japan.I tillegg kom nye deltakere til.

 

Noen av disse har aldri spilt før, likevel klarte de å prestere de utroligste ting, på meget krevende instrumenter.

 

Vi fikk hjelp av Thomas Bang, som er en sterk ressurs ved flere av utdanningsinstitusjonene i Stavanger.Stavanger Jazzforum stilte med fremragende utstyr, og i fant oss vel tilrette "backstageEtterhvert låt bandet oppsiktsvekkende bra, og vi er nå på jakt etter spilleoppdrag og samarbeidspartnere som kan hjelpe oss å løfte disse meget talentfulle jentene videre. (Flere bilder nedenfor)

  

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO