Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Herlig trio fra Troms og FinnmarkI forbindelse med Kids in Jazz 2016 møttes tre dyktige jenter fra Troms og Finnmark for første gang. Dette har ført til at vi har intensivert aktivitetene våre i Tromsø det siste året.Pianisten Solveig Skogdal deltok på Kids in Jazz allerede i august 2015. Potensialet var så stort at vi tok med Tromsø-jenta på en rekke av aktivitetene våre i tiden som fulgte, bl.a. prosjekter i Danmark, Tyskland og Japan, og flere konserter på Nasjonal Jazzscene.I juli 2016 sluttet bassisten Regine Lund Ryeng seg til, og vi gjennomførte et omfattende seminar i Tromsø, med tanke på å bygge opp et en basisgruppe i regionen, som kunne opptre sammen med ulike gjester fra fjern og nær.I november 2016 tok vi med den profesjonelle trommeslageren Rikako Suzuki fra Tokyo til Tromsø, for å delta på flere konserter sammen med de nordnorske jentene. Prosjektet ble avsluttet på Prelaten, der gruppen imponerte stort.I februar 2017 kunne endelig jentene gjenforenes seg med saxofonisten Aurora Møllersen fra Kirkenes, som de møtte på Kids in Jazz 2016. Konseptet falt på plass med en gang, og etter en intens helg har gruppen nå et stort repertoar på plass. Dette blir å høre på en konsert på Grenselandmuséet i Kirkenes i 5. mars, og på Jazznatt i Tromsø 30. april.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO