Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Barnas Jazzdager i StavangerDet ble så mange aktiviteter for barn i forbindelse med kulturutvekslingsprosjektet med Japan og Østerrike, at vi på initiativ fra trompetisten Gunhild Seim, og i samarbeid med Stavanger Jazzforum, døpte om hele uka til Barnas Jazzdager.26. mars møtte vi enda flere jazzinteresserte talenter fra Stavanger.En del av dem var helt ferske nybegynnere, men vi ga dem et lynkurs, og satte dem sammen med gjestene fra Japan og Østerrike.Dermed gikk det unna med rekordfart, og allerede etter få minutter spilte de sammen som et band.Disse har kjempepotensiale, og vi ble med en gang enig om at de må delta på avslutningskonserten vi skal ha på Spor 5. I morgen går turen til Sandnes. Fredag gjør vi en presentasjon for jazzstudenter og lærere ved Universitetet i Stavanger. Så blir det en snarvisitt til Stockholm, før vi oppsummerer det hele på Spor 5 på søndag, i regi av Stavanger Jazzforum. 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo