Improbasen

Barnas Jazzhus
Kids in Jazz
Barnas Jazzorkester


Om oss
Lydklipp
Kontakt
Lenker

"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Kontakt Improbasen

Du kan kontakte oss på impromail@improbase.com,
(+47) 90 86 23 46, eller du kan bruke skjemaet nedenfor:
Melding:
Odd André Elveland, faglig ansvarligOdd André har jobbet en årrekke med å utvikle opplærings- og samspillkonsepter for barn som spiller jazz og improvisert musikk. Han har jobbet mye med nettverksbygging innen dette feltet, og holder foredrag og workshops om dette over hele Europa og i Japan. Du kan lese mer om Odd André's arbeid med barn og unge her.


Seshen, produsentSeshen har bred erfaring som kunstner, og mange års erfaring med kulturadministrasjon og annen relatert virksomhet fra hele Europa, Canada, USA og Japan. Du kan lese mer om hennes kunstneriske karriere her. Hos Improbasen har Seshen ansvar for koordinering av workshops og andre utadrettede aktiviteter. Hun kan kontaktes på seshen@improbasen.no


Tora Frøseth, leder for Barnas JazzhusTora Frøseth er styreleder for Barnas Jazzhus. Hun holder i trådene med det meste som angår aktivitetene på huset, og koordinerer et svært kompetent frivilligapparat.


Ayumi Tanaka, timelærer


Foto: Francesco Saggio

Ayumi Tanaka er en av landets mest oppsiktsvekkende unge jazzutøvere. I tillegg er hun en fremragende pedagog. Ayumi underviser på flere av de workshopene vi holder i inn- og utland, og er timelærer ved Improbasen, med særlig ansvar for de mange pianoelevene våre. Du kan lese mer om Ayumi her.


Hvor finner du oss?

Hovedaktiviteten vår finner sted på Barnas Jazzhus i Bergljots vei 15, på Keyserløkka i Oslo. Tilgang fra Carl Berners plass eller fra busstoppen Einars vei i Grenseveien. Se kart

Vi tar også i mot elever i Pilestredet Park/Bislett, på Malmøya/Bekkelaget, samt på prosjektbasis i Stavanger og Tromsø.

 

 

Improbasen