Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Kontakt Improbasen

Du kan kontakte oss på impromail@improbase.com,
(+47) 90 86 23 46, eller du kan bruke skjemaet nedenfor:
Melding:
Odd André Elveland, faglig ansvarligOdd André har jobbet en årrekke med å utvikle opplærings- og samspillkonsepter for barn som spiller jazz og improvisert musikk. Han har jobbet mye med nettverksbygging innen dette feltet, og holder foredrag og workshops over hele Europa, i Asia og i Sør-Amerika. Du kan lese mer om Odd André's arbeid med barn og unge her.


Ayumi Tanaka, timelærer


Foto: Francesco Saggio

Ayumi Tanaka er en av landets mest oppsiktsvekkende unge jazzutøvere. I tillegg er hun en fremragende pedagog. Ayumi underviser på flere av de workshopene vi holder i inn- og utland, og er timelærer ved Improbasen, med særlig ansvar for de mange pianoelevene våre. Du kan lese mer om Ayumi her.


Henriette Eilertsen, timelærer


Foto: Lucas Leonardo Ibanez Fæhn

Henriette Eilertsen har jazzutdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun har selv bakgrunn fra Improbasen fra da hun var barn, har gått gradene, og er nå tilbake som timelærer etter endt utdanning.


Christine Bratlie, produsentChristine Bratlie er produsent for Improbasen i deltidsstilling, med særlig ansvar for vår årlige festival Kids in Jazz. Christine har bred erfaring i kulturadministrasjon, og har bl.a. jobbet for NUSO og JM Norge.


Tomoko Furuya, produsentTomoko Furuya har bakgrunn fra Sapporo Junior Jazz School. Hun jobber nå som produsent for Improbasen i deltidsstilling, med særlig ansvar for aktivitetene i utlandet.


Margrethe Rosenlund, styrelederMargrethe holder i trådene med det meste og holder i tillegg et meget entusiastisk foreldreapparat i sving.


Kari Grete Jacobsen, Østnorsk JazzsenterImprobasen har de siste årene hatt et kjærkomment samarbeid med Østnorsk Jazzsenter, der daglig leder Kari Grete Jacobsen holder tak i regnskap og økonomistyring.


Hvor finner du oss?

Hovedaktiviteten vår foregår på Barnas Jazzhus i Bergljots vei 15, på Keyserløkka i Oslo. Tilgang fra Carl Berners plass eller fra busstoppen Fougners vei i Grenseveien. Se kart

Vi tar også i mot elever på Malmøya/Bekkelaget, samt på prosjektbasis i Stavanger, Tromsø og Hemsedal.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo