Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Talenter fra Hemsedal og Asker markerte seg på Barnas Jazzscene28. januar var det klart for årets første konsert i serien Barnas Jazzscene.Denne ettermiddagen ble det fort klart at de elevene vi har i Hemsedal, for alvor begynner å ta form, med gode solistprestasjoner og stødig komp.Elevene fra Oslo viste også imponerende utvikling, og flere av pianistene som Ayumi Tanaka jobber med markerte seg sterkt. Denne lørdagen hadde vi også besøk fra Asker.For et års tid siden ble vi kjent med en del barn fra Bondi-Vettre, som er med på et spennende prosjekt under ledelse av den sørafrikanske saxofonisten Shannon Mowday.Vi tok opp tråden igjen i januar, i forbindelse med at Ann Karine Rindal fra Norges Musikkhøgskole, har undervisningspraksis hos oss.Vi fikk også høre våre egne elever fra Follo, og den 11 år gamle bassisten Guro Frøseth imponerte nok en gang med improvisasjon på meget komplekse harmoniske strukturer.Konsertserien fortsetter utover vårsesongen, og vi har meget spennende gjester i vente.18. mars kommer den portugisiske trompetisten Gonçalo Marques med flere elever fra en jazzskole han har ansvar for i Lisboa. Skolen drives av Hot Club Portugal, som er hovedscenen for jazz i Portugal, med klare paralleller til Nasjonal Jazzscene her hjemme. Her er det med andre ord flere som tenker langsiktig med å rekruttere nye talenter og fremtidens publikum.22. april kommer den fantastiske jazzpedagogen Norbelis Lameda med en av elevene fra jazzskolen hun driver i Barquisimeto, i Venezuela. Dermed er praktisk talt alle verdenshjørner representert i kontaktnettet vårt.Det som er ekstra gledelig er at konsertserien Barnas Jazzscene har festet grepet, og trekker fulle hus til hver eneste konsert.Samarbeidet med Nasjonal Jazzscene intensiveres, og konsertserien fortsetter med uforminsket kraft også til høsten, så her er det mye å glede seg til.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO