Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Frisk sesongavslutning for Barnas Jazzscene

Lørdag 25. november var det klart for årets siste konsert i serien Barnas Jazzscene.

 

Denne gangen hadde vi besøk av unge talenter fra Stavanger og Lovund, som hadde trosset ekstremværet Ylva's herjinger for å opptre i jazzens storstue.

 

Heller ikke denne gangen ble det spart på godbitene. En 7-åring debuterte på altsax etter å hatt instrumentet hjemme i bare en uke, og vibrafonen vi har ventet på i flere måneder var endelig på plass etter en lang reise fra Japan.

 

Unge talenter som opptrer måned etter måned, med stadig mer komplekst repertoar, lover meget godt for fremtiden.Konsertserien har det siste året presentert gjester fra Portugal, Venezuela, Italia, og fra en rekke steder i Norge, og bidrar dermed til å rekruttere både neste generasjon utøvere og fremtidens publikum.

 

Dette blir lagt merke til av konsertarrangører rundt om i Europa som lar seg fascinere av at det er mulig å trekke store publikumsgrupper til barnejazz-konserter. Vi jobber nå med å lage en mini-dokumetar om konsertserien.

  

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO