Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Vi vil til Bergen!Vi fikk lyst til å vise de flotte japanske gjestene våre vestlandet, og 11. februar ankom vi Bergen.Her ble vi særdeles godt tatt vare på av Bergen Jazzforum. Vi kom også i gang med en meget interessant dialog med BJF, Vestnorsk Jazzsenter, og Thomas Dahl som er tilknyttet Grieg-akademiet, og vi vil sammen jobbe for å få til både opplærings- og framføringskonsepter for jazzinteresserte barn i vestlandshovedstaden.Det ble også tid til et spontant møte med Bergenspublikumet.Roger Urhaug fra Bergen Jazzforum svingte seg rundt, og fikset et stunt-oppdrag på Gamle Logen, der de japanske jentene gjorde braksuksess med herlige Voksne Herrers orkester i ryggen.Vi er mildt sagt overveldet over den vestlandske gjestfriheten, og takker alle som bidro til at gjestene våre hadde det som fisken i vannet.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO