Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Besøk fra London

For noen uker siden kom vi i kontakt med Patricia Pascal, som driver prosjektet Jazznewblood i London. Hun definerer seg selv som YouthJazzActivist, og driver også showcase-festivalen jazznewbloodALIVE, som er en del av London Jazz Fest.

 

Det viser seg at hennes tretten år gamle datter India, er en talentfull jazzpianist. Hun er bl.a. med på den ærverdige musikkskolen Guildhall's junior jazz program.India er også en del av det anerkjente prosjektet Tomorrows Warriors som har oppnådd bemerkelsesverdige resultater, og bl.a. vunnet "Parliamentary Award for Jazz Education 2017" for sitt samfunnsnyttige arbeid med å eksponere barn og unge for jazz.Patricia er svært engasjert i apparatet rundt dette. Hun har fått stor oppmerksomhet i England for sin innsats med å promotere unge jazztalenter, og hun ble nylig portrettert på nettsiden JazzDaGama. India har også preget forsiden av Musician Magazine sammen med Tomorrows Warriors junior band.Vi bestemte oss sporenstreks for å invitere både Patricia og datteren til Norge. De kommer til Oslo allerede denne uken, og blir noen dager for å diskutere mulige samarbeidsprosjekter. India blir å høre på vår konsert på Nasjonal Jazzscene lørdag 14. april. Dette blir første gang vi har gjester fra England, og vi gleder oss enormt til å presentere dette talentet for det norske jazzpublikummet.


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo