Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Barnas Jazzhus åpner i Oslo

Vi har gleden av å starte det nye året med å etablere et jazzhus der barn kan lære, lytte og møtes for å spille jazz.

 

Huset ligger 5 minutters gange fra Carl Berners plass i Oslo. I tillegg tar vi i mot elever på Malmøya (området Mosseveien/Bekkelaget).Dette betyr at vi kan tilby nye elevplasser på alle nivåer, og alle instrumenter.Det siste året har vi hatt særdeles positive erfaringer med å starte bandsamspill med barn helt ned i 8-årsalderen. Vi er dermed klare for å prøve med barn som er enda yngre.Vi gir tilbud både til nybegynnere, og til barn som spiller instrumenter fra før.Vi har hovedvekt på barn i barneskolealder, men tar også i mot ungdomskole-elever.En fast elevplass koster 2.000 pr halvår. Dette inkluderer alle aktiviteter. Vi har også andre tilbud etter ulike satser.

Vi har allerede aktiviteter i huset. Så snart alt er på plass vil vi også starte med intime cafékonserter, med gjester fra fjern og nær, så følg med!Du finner kontaktinformasjon ved å klikke her

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO