Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Europe Jazz Network13. september hadde Europe Jazz Network årskonferanse i Trondheim. Et av hovedtemaene var rekruttering, opplæring og utdanning, og vi var invitert til å presentere konseptet vårt. Vi fikk lyst til å gamble litt, og tok med én erfaren elev, og to 10-åringer, som har spilt bare to uker. 10 minutter etter at presentasjonen var ferdig, var vi invitert til 6 land som ønsker å prøve ut band-basert grunnopplæring.Det er svært inspirerende at det er så stort fokus på dette i en sånn forsamling, og det kan se ut som norske aktører har noe å bidra med på feltet. Voss Jazzskule imponerte også, og vi vil jobbe sammen med dem for å skape bedre vilkår for prosjektene våre.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo