Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


House call i HelsingborgRyktene om den vellykkede jazzcampen i Danmark har spredd seg over Öresundet. Vi har blitt  kontaktet av Niklas Uhrberg, som i en lang periode har vært ansvarlig for den veldrevne jazzklubben i Helsingborg.Niklas kunne fortelle at han har en 11 år gammel datter som spiller kontrabass. Dette kunne vi jo ikke la gå upåaktet hen, og vi tok like godt et par dagers house call hos familien Uhrberg på vei hjem fra Sveits.Her fant vi ikke bare én jente, men også en meget talentfull 9-åring på klarinett, og en enda mindre som snart står for tur.Vi brettet opp armene, og resultatet er et helt knippe låter, og meget stor framgang på improvisasjon.Vi har også diskutert muligheter for prosjekter i Malmö, Göteborg, Helsingborg, og andre steder i Öresund-området.Vi satser nå på å få disse talentfulle jentene til Oslo i forbindelse med Kids in Jazz i august, om ikke før.


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo