Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Lydklipp

 

Grunnet stort arbeidspress er det svært lenge siden vi har fått lagt ut nye lydklipp. Vi håper likevel at de gamle klippene nedenfor gir et innblikk i arbeidet vårt. Ved å klikke på ballongen nedenfor, kan du høre Jenny (12) spille Giant steps.

 


Ved å klikke på titlene nedenfor kan du høre Henriette spille:
Round Midnight
All about you

Her kan du høre Jon Åge (10) spille Hot house på en spilletime (klikk på tittelen)

 

 

 

Se også videoen fra NRK, med trommejenta Christine (12)

 

 

 

 

Eldre lydklipp

 

Det er nå mange år siden vi la ut lydklippene nedenfor. I løpet av denne tiden har det skjedd en fantastisk utvikling, men det er fremdeles mye å glede seg over blant de gamle klippene:

 

 I går spilte Jenny (11) Giant steps på spilletimen. Heldigvis var det en mikrofon i nærheten. Haha...raskere versjon  uken etter.

 

 

 

Her er et lydklipp med Jenny (11), Karl Erik (12) og Christine (9) som spiller plingplong-versjon All the things you are på en øvelse.

 

 

 

Nedenfor kan du høre et rykende ferskt lydklipp av Caravan. Dvs. dette er fra en demo vi spilte inn for et par år siden, men soloen har Tonje (11) lagt på nå. Dette er en råmiks av en tilfeldig utvalgt tagning. Det er morsomt å tenke på at Tonje knapt hadde begynt å spille da disse ensemblepartiene ble spilt inn. Ole Morten Vågan spiller bass.

 

 

 

Her er Henriettes siste solo på Spain (beklager det trehendige pianokompet).
Alle opptak er gjort i vårt eget studio på Improbasen.

 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO