Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Mellomlanding i Oslo22. mars landet vi på Gardermoen med gjestene fra Sapporo. Der møtte vi også 12 år gamle Maja Kemp fra Østerrike, som skal spille trommer på turnéen.Litt jetlag, men humøret var på topp, og gjestene gledet seg til å treffe de nye elevene ved Improbasen.Avdelingen i Oslo er et resultat av at Sparebankstiftelsen bevilget 600.000 til å lære opp et kull helt fra grunnen av, der det også skal utarbeides en fyldig dokumentasjon av metodikken, som i sin tur skal legge grunnlag for flere slike grupper rundt om i landet.

 

Dette ble første anledning for disse nybegynnerne mellom 8 og 11 år, til å prøve seg på samspill i et fullt band, og det var utrolig fasinerende å høre dem kaste seg ut i musikalsk kommunikasjon med garvede japanere, etter å ha spilt instrumentet sitt i bare 6-7 måneder.Dette var et utrolig interessant eksperiment, flere nysgjerrige tilskuere tittet innom, og til slutt ble det riktig så folksomt.Vi bestemte oss for å møtes igjen på vei tilbake fra Vestlandet, og avtalte noen låter vi kunne øve på i mellomtiden.Da er Stavanger neste stopp, og publikum kan begynne å glede seg til å høre barnejazz av internasjonalt format.


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo