Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Improbasen åpner avdeling i Oslo

Etter en fantastisk periode, med en elevgruppe som i løpet av få år har gått fra å være nybegynnere på instrumentet sitt, til å åpne egen jazzcafé og gjennomføre konsertserie på Nasjonal Jazzscene, er Improbasen klar til å ta imot nye elever.I tillegg til tilbudet på Kråkstad/Ski, har vi åpnet en avdeling i Oslo. Vi har også noe på gang andre steder i landet, så interesserte må gjerne ta kontakt.

 

Vi fokuserer spesielt på aldersgruppen 8-13 år, og vi lærer fortrinnsvis elevene opp helt fra grunnen av (altså nybegynnere). Etter få ukers opplæring settes elevene sammen i band. Vi har begrensede plasser, og det vil bli gjennomført en enkel, lystbetont, opptaksprosess.Improbasen har påtatt seg å være pådriver i arbeidet med å utjevne kjønnsbalansen i deler av musikkbransjen, og vi har målsetting om å rekruttere 50-70 % jenter. Dette er en grei oppgave, ettersom opplegget (også) egner seg særlig bra for jenter på dette aldersnivået. Interesserte bes ta kontakt!

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO