Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Jazzjenter på festkonsert25. januar inviterte Ski Musikkråd til Nyttårsfestspill i Ski Rådhusteater med en rekke aktører på scenen. For oss var dette en glimrende anledning til å vise fram tre av de nye elevene som begynte i høst.Ordføreren ønsket velkommen, og konserten ble kyndig ledet av Morten Hagevik, som bl.a. har bakgrunn som generalsekretær i Musikk og Ungdom og daglig leder av Norsk Musikkråd. Hagevik la i sin introduksjon vekt på de raske resultatene som er oppnådd med de nye elevene, og at dette har blitt lagt merke til også utenfor landets grenser.

 

Jentene kvitterte med oppfinnsomme soloer, tett samspill, og t.o.m. vokalinnslag med koring fra alle tre. Vi takker nok en gang musikkrådet for meget god planlegging og tilretteleggelse.


 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO