Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Besøk fra Tokyo

10-20. november har vi besøk av den fenomenale trommeslageren Rikako Suzuki. Hun er freelance musiker i Tokyo, og har medvirket på noen av workshopene vi har hatt på jazzklubben J-Flow.

Mens hun er i Norge, skal hun være med på seminar og konsert sammen med barn og unge i Tromsø. Deretter skal hun tilbringe noen dager på Barnas Jazzhus, der hun selvfølgelig skal jobbe med tromme-elevene våre, og medvirke i arbeid med samspillgrupper.

Så bærer det til Reykjavik, der vi skal initiere et samarbeid med opplæringsinstitusjonene på Island, og få i gang barnejazzgrupper på Sagaøya. Besøket avlsuttes med konsert på Nasjonal Jazzscene i Oslo, 19. november kl. 14. Her får vi høre resultatene av noe av det vi har jobbet med disse inspirerende dagene.

Prosjektene er støttet av Nordnorsk Jazzsenter, Tromsø Kulturskole, Nordisk Kulturfond og Norsk Kulturråd.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo