Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Rikako Suzuki på Barnas Jazzhus

De siste ukene har trommeslageren Rikako Suzuki deltatt på en rekke av prosjektene våre. Rikako er freelance musiker i Tokyo, og har tatt turen for å delta på workshops og konserter i Tromsø, Reykjavik og Oslo.Innimellom reisingen har vi også fått noen verdifulle økter med Improbasens tromme-elever.Her ble det jobbet godt med ulike teknikker og groover og ulike slag og grep for både stikker og visper.Rikako har også spilt sammen med de andre elevene, og jobbet med en del nytt repertoar.Besøket avsluttes lørdag 19. november, når Rikako Suzuki er gjest på Barnas Jazzcafé på Nasjonal Jazzscene.Her vil vi presentere en del av resultatene av det vi har gjort de siste dagene, og vi får også høre Rikako spille sammen med barna.Besøket har vært en enorm inspirasjon for elevene både i Oslo og rundt omkring, og vi håper på mer samarbeid både i forbindelse med de workshopene vi har i Tokyo og her hjemme. Flere bilder nedenfor. 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo