Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


  SkyDive til Improbasen

Torsdag 19. januar får vi besøk av bandet bak suksess-albumet SkyDive, med Tore Brunborg, Thomas T. Dahl, Alexi Tuomarila, Mats Eilertsen og Olavi Louhivuori.

Eilertsen kontaktet oss like før jul, og vi har nå fått støtte fra Norsk Jazzforum, til en workshop med disse fantastiske musikerne.Vi vil ta hele huset i bruk og jobbe hele dagen, både individuelt og i grupper.Som en rosin i pølsa avslutter SkyDive besøket med en eksklusiv konsert på intimscenen på Barnas Jazzhus.Scenen ble offisielt innviet nå på lørdag, men har vært prøvd ut ved flere anledninger også i 2011, med både klubbkonserter, skolebesøk, og til og med en konsert med Food, med Iain Ballamy (UK) og Thomas Strønen.Premieren på lørdag ble en stor suksess, og gjør at vi nå setter i gang flere konsertserier for barn og unge fram mot sommeren. At SkyDive spiller konsert på denne lille scenen er helt surrealistisk.SkyDive-albumet har vært en stor internasjonal suksess, og er skamrost av alt som kan krype og gå av jazzjournalister verden over.Sjekk DEN lista:

Jazznytt, The Milk Factory, The Guardian, All About Jazz, Adresseavisen, Bergens TideneTextura, The Guardian

Lydfiler og flere anmeldelser her
Facebookprofil

Besøket hos oss er et samarbeid mellom SkyDive, Improbasen, Kråkstad Jazzorkester og Barnas Jazzhus, og støttes av Norsk Jazzforum og Norsk Kulturråd

 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo