Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Storfint besøk på Barnas JazzsceneLørdag 19. november presenterte vi en spesialutgave av Barnas Jazzscene, i anledning av det storfine besøket vi har hatt fra Japan de siste dagene.

 

Konsertserien er et samarbeid mellom Improbasen og Nasjonal Jazzscene, og presenterer de yngste jazztalentene, på landets hovedscene for jazz.

 

Denne gangen hadde vi altså besøk av trommeslageren Rikako Suzuki, som er freelance musiker i Tokyo.

  

Dermed gjorde vi et unntak for anledningen, og slapp til en profesjonell musiker sammen med barna.Rikako har vært på besøk helt siden 10. november, med et omfattende program, med workshops og konserter i Tromsø, Reykjavik og Oslo.Hun har også fått jobbet meget godt med de faste tromme-elevene våre.På Nasjonal Jazzscene slapp vi henne løs sammen med elevene, til stor begeistring fra publikum. Særlig festlig ble det da elevene begynte å ta etter på ting de aldri har prøvd før, slik at spillet tok helt nye retninger.Rikako ble også presentert sammen med flere av de andre unge instrumentalistene, og prestasjonene ble løftet mange hakk av hennes meget elegante og inkluderende måte å spille og kommunisere på.

 

Vi fikk også høre flere innslag med de elevene vi har i Hemsedal, som hadde tatt turen i anledning av det fine besøket.

 

Rikako Suzuki, har også vært med-instruktør på flere av de workshopene vi har hatt på jazzklubben J-Flow i Tokyo, og vi håper å samarbeide videre med henne både i Japan, og i forbindelse med fremtidige Norges-besøk.Siste arrangement dette halvåret blir en spesiell julekonsert 11. desember. Barnas Jazzscene fortsetter med jevnlige konserter fra januar, med besøk av en rekke spennende gjester. Flere bilder nedenfor.  

 

  

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO