Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Besøk fra Siena

26. oktober fikk vi besøk fra Peter Pan Orchestra, som er et tilbud for jazzinteresserte barn i Siena i Italia.Tilbudet drives av det velrenomerte konservatoriet Siena Jazz, som ledes av bassisten Franco Caroni.

 

Vi besøkte skolen første gang i februar, og ble fort enige om å få til et samarbeid. Torsdag 26. oktober ankom tre unge talenter fra Siena til lokalene våre på Keyserløkka.Vi satte straks i gang med å kartlegge hva gjestene kunne spille sammen med de norske barna.Potenisalet var enormt, så her gikk det unna, og snart var vi i gang med å spille sammen.

 

Med på turen var også Fabrizio Bai som er ansvarlig for barnejazz-satsningen, og saxofonisten Elisa Lastrucci, som jobber med flere av ensemblene ved skolen.De unge musikantene fant straks tonen, og nye vennskap ble etablert, på tvers av landegrenser og språkbarrierer.Målet denne gangen var konsert på Nasjonal Jazzscene 28. oktober (rapport fra konserten kommer i egen artikkel).Etter lange øvingsdager ble det også tid til sosialt samvær for de nye musikalske vennene. Det var svært interessant å utveksle idéer til faglige innfallvinkler og diskutere ulike muligheter for samarbeidsprosjekter med engasjerte kolleger og en svært kompetent foreldregruppe som reiste sammen med barna.Dermed har vi nok en spennende samarbeidspartner i Sør-Europa, og vi har fått nye venner som vi bare er helt nødt til å møte igjen så fort som mulig.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO