Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Besøk fra Yokohama

I slutten av mars får Improbasen besøk av fire dyktige jenter fra Yokohama i Japan.Japanske skolebarn har en liten ferieuke i månedskiftet mars/april hvert år. I fjor hadde vi besøk fra Sapporo, med et kulturutvekslingsprosjekt i Stavanger og Sandnes.I år kommer Momoka Kaneko, altsax; Haruka Shirai, tenorsax; Nene Kuroda og Kanae Haruki, trombone. De spiller i et fabelaktig storband i Yokohama, som vi har hatt en del samarbeid med tidligere, bl.a. i forbindelse med festivalen Kids in Jazz.De fire har helt på egenhånd funnet ut at de vil utvikle seg videre med improvisasjon, og har bestemt seg for å tilbringe en uke på Improbasen.Vi synes dette er kjempehyggelig, og vi kommer til å presentere disse fantastiske jentene både i samspill med våre egne på en konsert her i Oslo, og i samspill med unge talenter i Sverige og Danmark, på konserter i Malmø/Helsingborg og i København.


 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO