Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


8-åringer debuterte på jazzklubben i Kolbotn23. januar var vi invitert til Ung scene i regi av jazzklubben i Kolbotn. Dette var en strålende anledning til å vise fram de nye elevene våre.I september begynte vi med 3 nye elever fra Kråkstad og Skotbu i Ski kommune, og to fra Kolbotn. Disse er nå 8 og 11 år, og alle får undervisningen sin på den nye avdelingen i Oslo.De tre 11-åringene har allerede hatt en del opptredener, bl.a på årskonferansen til Europe Jazz Network, og en del arrangementer i Follo.De to 8-åringene fra Kolbotn møtte imidlertid publikum for første gang denne kvelden. Og FOR en debut!Vi fikk høre oppfinnsomme improvisasjoner fra hele bandet allerede i åpningsnummeret.Deretter fulgte en fri-improvisert overgang til en nydelig, var vokalversjon av My foolish heart.Så fikk vi høre Ellingtons klassiker It don't mean a thing, med snertent og oppfinnsomt trommespil, og imponerende solistprestasjoner.En åtteåring som berhersker funksjonsharmonikk, AABA-form og 2-5-1-progresjoner på kontrabass er ikke hverdagskost, så hva det neste ti-året vil bringe kan man bare fantasere om. STOR ære til jazzklubben i Kolbotn, som klarer å utvikle konsepter som gir grobunn for framtidas jazzmusikere.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO