Workshops

Vi har en rekke workshops i egen regi, og i samarbeid med festivaler og andre aktører. Vi har samarbeidet med Oslo Jazzfestival i over 10 år, og vi har de senere årene hatt et tilsvarende samarbeid med Maijazz i Stavanger. Vi samarbeider også med Miniøya i Oslo, og med den flotte nykommeren Kryssover Jazzfest i Moss. På denne siden kan du lese om planlagte workshops. Ved å klikke på bildene nedenfor kan du lese om gjennomførte prosjekter.

Esbjerg

De siste årene har vi bygget opp et miljø i den hyggelige byen Esbjerg på Syd-Jylland. Her er det svært velfungerende musikkopplæringsinstitusjoner helt fra grunnplanet til universitetsnivå, og vi har bygget opp en liten kjerne av elever som har deltatt på en rekke prosjekter. Nedenfor kan du lese om noen av workshop'ene vi har gjennomført her.

Federica Michisanti

Vi har de siste årene hatt et tett samarbeid med den prisbelønte bassisten Federica Michisanti fra Roma. Nedenfor kan du lese om noen av workshop'ene vi har hatt sammen.

 

Sentralen

Vi samarbeider tett med det fantastiske kulturhuset Sentralen, midt i Oslo Sentrum, både om konserter og workshops. Her stiller gjerne med jazzverksted for barn når Sentralen har åpne arrangementer som f.eks. Barnas nyttårsfest.

 

Færøyene

Vi er i ferd med å utvikle et meget omfattende samarbeid med ulike aktører på Færøyene, og har bl.a. arrangert flere workshops på Nordens Hus i Tórshavn.

 

Thomas Strønen

Vi har samarbeidet med den svært respekterte trommeslageren Thomas Strønen i en årrekke. Nedenfor kan du lese om en del av de prosjektene vi har gjort sammen.

 

Chiba

Nyeste skudd på stammen av samarbeidspartnere i Japan, er et svært spennende miljø i Chiba.

 
Færøyene