Workshops

Oslo Jazzfestival

Vi har hatt faglig og organisatorisk ansvar for Oslo Jazzfestival's årlige seminar i over 10 år. Årets seminar blir som følger:

9-11. august, aldersgruppen 8-12 år
12-14. august, aldersgrupper 13-16 år

Påmelding her

Seminaret foregår på Norges Musikkhøgskole. Deltakerne får også i år mulighet til å delta på den internasjonale festivalen Kids in Jazz som finner sted 12-17. august, med konserter på NMH, Nasjonal Jazzscene og på Sentralen.


Esbjerg

De siste årene har vi bygget opp et miljø i den hyggelige byen Esbjerg på Syd-Jylland. Her er det svært velfungerende musikkopplæringsinstitusjoner helt fra grunnplanet til universitetsnivå, og vi har bygget opp en liten kjerne av elever som har deltatt på en rekke prosjekter. Nedenfor kan du lese om noen av workshop'ene vi har gjennomført her.

Federica Michisanti

Vi har de siste årene hatt et tett samarbeid med den prisbelønte bassisten Federica Michisanti fra Roma. Nedenfor kan du lese om noen av workshop'ene vi har hatt sammen.

 

Chiba

Nyeste skudd på stammen av samarbeidspartnere i Japan, er et svært spennende miljø i Chiba.

 

Sentralen

Vi samarbeider tett med det fantastiske kulturhuset Sentralen, midt i Oslo Sentrum, både om konserter og workshops. Her stiller gjerne med jazzverksted for barn når Sentralen har åpne arrangementer som f.eks. Barnas nyttårsfest.

 

Maijazz, Stavanger

De seneste årene har vi i samarbeid med Stavanger Jazzforum bygget opp et spennende tilbud i forbindelse med den flotte festivalen Maijazz. Tilbudet retter seg mot absolutt alle aldersgrupper og kategorier av musikkinteresserte barn og unge.

 

Færøyene

Vi er i ferd med å utvikle et meget omfattende samarbeid med ulike aktører på Færøyene, og har bl.a. arrangert flere workshops på Nordens Hus i Tórshavn.

 

Thomas Strønen

Vi har samarbeidet med den svært respekterte trommeslageren Thomas Strønen i en årrekke. Nedenfor kan du lese om en del av de prosjektene vi har gjort sammen.

 

Siena

Vi har minst én workshop i året i samarbeid med Siena Jazz, som av mange regnes som den viktigste institusjonen for jazzutdanning i Italia.

 

Miniøya

På den fantastiske festivalen Mini-øya, finner du oss hvert år i vårt eget jazztelt. Her er det ville tilstander fra morgen til kveld, så det er bare å komme innom.

 

Vi har en rekke workshops i egen regi, og i samarbeid med festivaler og andre aktører. Vi har samarbeidet med Oslo Jazzfestival i over 10 år, og vi har de senere årene hatt et tilsvarende samarbeid med Maijazz i Stavanger. Vi samarbeider også med Miniøya i Oslo, og med den flotte nykommeren Kryssover Jazzfest i Moss. På denne siden kan du lese om planlagte workshops. Ved å klikke på bildene nedenfor kan du lese om gjennomførte prosjekter.