Ansatte

Odd André Elveland, daglig leder

Odd André har jobbet en årrekke med å utvikle opplærings- og samspillkonsepter for barn som spiller jazz og improvisert musikk. Han har jobbet mye med nettverksbygging innen dette feltet, og holder foredrag og workshops over hele Europa, i Asia og i Sør-Amerika. Du kan lese mer om Odd André's arbeid med barn og unge her.

Henriette Eilertsen, timelærer

Henriette Eilertsen har jazzutdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun er en svært ettertraktet jazzfløytist, og har særlig gjort seg bemerket i flere eksperimentelle band. Hun har selv bakgrunn fra Improbasen fra da hun var barn, har gått gradene, og er nå tilbake som timelærer etter endt utdanning. Hun holder også tak i en del administrative oppgaver.

Tomoko Furuya, produsent

Tomoko Furuya har bakgrunn fra Sapporo Junior Jazz School. Hun jobber som produsent for Improbasen på prosjektbasis, med særlig ansvar for aktivitetene i utlandet.

Nytt styre

Foto: Urszula Tarasiewicz

I november 2021 fikk vi på plass et nytt styre under ledelse av Marthe Heggehougen. Les mer

Haruna Koyamada, assistent

Haruna Koyamada fra Kagoshima i Japan, har de siste årene gjort en del produsentarbeid, spesielt knyttet til turnéer og prosjekter i Japan. I mars 2023 kommer hun til Oslo for å jobbe som assistent med undervisning og produsentoppgaver.

Ayumi Tanaka, timelærer

(Foto: Francesco Saggio)

Ayumi Tanaka er en av landets mest oppsiktsvekkende unge jazzutøvere. I tillegg er hun en fremragende pedagog. Ayumi underviser på flere av de workshopene vi holder i inn- og utland, og er timelærer ved Improbasen, med særlig ansvar for de mange pianoelevene våre. Du kan lese mer om Ayumi her.

60% stilling ledig, produsent

Vi har en meget spennende 60% stilling som produsent ledig. Klikk for å se annonse!

Kari Grete Jacobsen, Østnorsk Jazzsenter

Improbasen har de siste årene hatt et kjærkomment samarbeid med Østnorsk Jazzsenter, der daglig leder Kari Grete Jacobsen holder tak i regnskap og økonomistyring.

Foreldreapparat

I november 2021 var vi klare for en lenge planlagt omorganisering av driftsmodellen, og et profesjonelt styre ble valgt. Samtidig takket vi av Margrethe Rosenlund, som sammen med Anders Sæther og Roger Arntzen har holdt i trådene i svært mange år, der veldig mye har kommet på plass. Det entusiastiske foreldreapparatet blir nå med videre i inn i en ny og spennende fase.