Ansatte

Odd André Elveland, faglig ansvarlig

Odd André har jobbet en årrekke med å utvikle opplærings- og samspillkonsepter for barn som spiller jazz og improvisert musikk. Han har jobbet mye med nettverksbygging innen dette feltet, og holder foredrag og workshops over hele Europa, i Asia og i Sør-Amerika. Du kan lese mer om Odd André's arbeid med barn og unge her.

Henriette Eilertsen, timelærer

Henriette Eilertsen har jazzutdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun er en svært ettertraktet jazzfløytist, og har særlig gjort seg bemerket i flere eksperimentelle band. Hun har selv bakgrunn fra Improbasen fra da hun var barn, har gått gradene, og er nå tilbake som timelærer etter endt utdanning. Hun holder også tak i en del administrative oppgaver.

Tomoko Furuya, produsent

Tomoko Furuya har bakgrunn fra Sapporo Junior Jazz School. Hun jobber som produsent for Improbasen i på prosjektbasis, med særlig ansvar for aktivitetene i utlandet.

Margrethe Rosenlund, styreleder

Margrethe holder i trådene med det meste og holder i tillegg et meget entusiastisk foreldreapparat i sving.

Ayumi Tanaka, timelærer

(Foto: Francesco Saggio)

Ayumi Tanaka er en av landets mest oppsiktsvekkende unge jazzutøvere. I tillegg er hun en fremragende pedagog. Ayumi underviser på flere av de workshopene vi holder i inn- og utland, og er timelærer ved Improbasen, med særlig ansvar for de mange pianoelevene våre. Du kan lese mer om Ayumi her.

Christine Brattlie, produsent

Christine Bratlie er produsent for Improbasen i deltidsstilling, med særlig ansvar for vår årlige festival Kids in Jazz. Christine har bred erfaring i kulturadministrasjon, og har bl.a. jobbet for NUSO og JM Norge.

Kari Grete Jacobsen, Østnorsk Jazzsenter

Improbasen har de siste årene hatt et kjærkomment samarbeid med Østnorsk Jazzsenter, der daglig leder Kari Grete Jacobsen holder tak i regnskap og økonomistyring.