Foto: Urszula Tarasiewicz

Etter endt utdanning fra Kulturprosjektledelse på Lillehammer, startet Marthe Heggenhougen i musikkbransjen våren 2017. Hun har en lang merittliste med spennende prosjekter, og har blant annet vært tilknyttet Cosmopolite Scene i Oslo siden 2017 hvor hun nå er daglig leder. I januar 2018 startet hun bookingbyrået VIBE Agency, som promoterer norsk jazz internasjonalt. For dette arbeidet har hun bl.a. fått Music Norways nykommer-pris og i 2020 ble hun en av Nordic Music Biz' Top 20 under 30. I tillegg har hun tjent en rekke juryer (blant annet Spellemann, By:Larm og Musikkforleggerprisen m.m), styreverv og komiteer.

Trude Storheim

Trude Storheim har vore festivalsjef og kunstnarleg leiar for Vossa Jazz sidan 2007. Ho har bakgrunn frå mange ulike styreverv og vore frivillig i ulike lag og organisasjonar sidan ho var 14 år. Trude starta mellom anna Badnajazz i 2000; dette er festivalen for, av og med born som finn stad på Vossa Jazz kvar år.

Linda Skipnes Strand

Linda har mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun har vært en viktig aktør på kulturfeltet som leder av jazzklubber i Bergen, Oslo og Bodø, og har bl.a. vært daglig leder av Nasjonal Jazzscene. Hun fikk tidlig en spesiell interesse for kulturarrangementer for barn, og har etablert jazzfestivaler og andre konsepter rettet mot denne målgruppen. Hun har også etablert Baahdy & Birdy, en digital reiseguide for barn, som vant World Summit Awards i kategorien Culture and Tourism i 2018.

Gunn Hernes

Gunn er direktør for Nordens hus på Færøyene. Hun har utdanning fra Høgskolen i Telemark, og lang erfaring som produsent og prosjektleder innen scenekunst- og musikkbransjen. Hun har bl.a. vært prosjektleder for Bergenfest UNG, og for Nordens hus i Reykjavík, og har et svært omfattende kontaktnett i de nordiske landene.