De første konsertene etter nedstengningen blir på Sentralen 11. april, og på Nasjonal Jazzscene 17. april. Informasjon og billettlenke kommer her.

Konserter

Barnas Jazzscene

En lørdag hver måned har vi konsert på Nasjonal Jazzscene. Her presenterer vi det siste repertoaret fra Improbasen’s elever, ofte med gjester fra inn- og utland. Konsertene begynner 14:00, og konsertserien har blitt en institusjon i norsk kulturliv.

Neste konsert i serien blir 17. april. Billettlenke kommer her.

 

Turnéer

Vi gjennomfører en rekke turnéer og konsertprosjekter i inn- og utland. Neste planlagte turné blir på Færøyene.

 

Palheita, Lisboa

Palheita er en superhyggelig jazzbar i Lisboa, som vi har besøkt flere ganger til ellevill begeistring fra publikum.

 

Jazzbarna inntar Sentralen

I vår nyeste konsertserie spiller vi én konsert hver måned på Sentralen i Øvre Slottsgate. Her presenteres én gruppe hver gang, og bandet spiller i ca. 50 minutter. Serien er lagt til søndager, og konsertstart er 15:00.

Neste konsert i serien blir 11. april. Billettlenke kommer her.

 

Festivaler

I tillegg til vår egen festival Kids in Jazz, deltar vi på en rekke festivaler i inn- og utland. Neste festivaloppdrag blir på Maijazz i Stavanger.

 

Barnas Restaurant

Barnas Restaurant er et samarbeid mellom Sentralen Ung og Sentralen Mat. Her serverer barn mellom 8 og 13 år kvalitetsmat og kvalitetsmusikk for hverandre. En utsøkt kombinasjon!

Vi har to faste konsertserier, hver med én konsert pr. måned, på hhv. Nasjonal Jazzscene og på Sentralen. Videre har vi en rekke spilleoppdrag i inn- og utland. Ved å klikke på bildene nedenfor kan du lese mer om disse.