Kagoshima Central Public Hall

2. oktober sto Kagoshima på Kyūshu helt sør i Japan for tur. Heller ikke her hadde vertskapet spart på NOE SOM HELST, da vi ble invitert til å opptre i ærverdige Kagoshima Central Public Hall, som rommer 600 tilskuere.

Før vårt sett spilte det fantastiske bandet The Little Cherries, under ledelse av Takashi Onishi, som forøvrig fikk Kids in Jazz-prisen i august, for sitt årelange arbeid med å frembringe generasjon etter generasjon av unge jazztalenter.

Allerde i 1984 begynte han, og dette var dermed det første barnejazzbandet i Japan. Siden har de spredt musikkglede av ypperste kvalitet kontinuerlig fram til idag, utrettelig støttet av et kvinnesterkt hjelpeapparat.

Igjen fikk vi en overveldene mottakelse fra publikum, og etter vårt sett var det også en avdeling med Koyamada-søstrene som sjarmerte alle under Kids in Jazz i Oslo, sammen med vårt komp.

Til slutt ble det spontane møter på tvers av alle disse konstellasjonene. Dermed kan vi også smykke oss med å ha ført Nene Takimoto fra Sapporo helt nord i Japan sammen med The LIttle Cherries helt sør i Japan. Dette er helt sikkert ikke siste gang disse møtes, for applausen ville ingen ende ta.