Mange gledelige gjensyn på Barnas Jazzscene

Det ble mange gledelige gjensyn da vi igjen inviterte til fest på Nasjonal Jazzscene 2. april, med en humørfylt gjeng, og den danske pianisten Amalie Bendixen som gjest.

I tillegg til Amalie Bendixen, fikk vi også besøk av saxofonisten Erin Dahl Gaare og vibrafonisten Lina Vindenes, som nå har begynt på hver sin musikklinje. Og allerede i åpningsnumrene fant nye og "gamle" stjerner straks tilbake den gode samspillfølelsen.

Vi fikk også en avdeling der Erin og Lina spilte et par av de låtene de inntok Sentralen med for et par uker siden, som en del av den nye ungdomssatsingen vår. Denne gangen sammen med langt yngre medspillere som uten blygsel ga seg i kast med Tristano-materiale i et vanvittig tempo.

Vi fikk også høre tenoristen Lina Mosli Sæther framføre smakebiter av repertoaret til søndagens konsert på Sentralen, med låter av Charles Lloyd og Wayne Shorter, og glitrende pianospill av Amalie Bendixen.

Som vanlig fikk vi da sannelig også høre rikelig av de yngre utøverne, som klinte til med låter av John Coltrane, Sonny Rollins, og mange fler, med små og store besetninger. Neste konsert i serien blir 7. mai. Billettlenke her

Flere bilder nedenfor.