Vi har blitt kontaktet av Ski Rådhusteater og Ski Jazzklubb, som har vært på jakt etter nye drivere. Etter en hel serie stappfulle hus på Barnas Jazzhus, har vi blod på tann og vel så det, og det er nå klart at vi tar over Ski Jazzklubb inntil videre. Premieren blir lørdag 17. mars, og første band ut er

Hanna Paulsberg Concept. Nyheten om den nye klubben har blitt meget godt mottatt i det norske musikermiljøet, og vi kan presentere en meny i månedene framover, som er helt utrolig! Et av bandene vi har dialog med er Urban Connection. Mats Eilertsens SkyDive har vi allerede hatt en helt magisk konsert med på Barnas Jazzhus, og det er nå klart at bandet kommer til Ski onsdag 9. mai, denne gangen mest sannsynlig med Trygve Seim.

Vi vil selvfølgelig knytte den nye klubben opp mot suksessen med Improbasen og Barnas Jazzhus. Allerede ved konserten 17. mars, vil vi presentere unge talenter. Vi skal også arrangere en konsert 2. juni, i forbindelse med Ski Kulturfestival. I august har vi et mega-arrangement på gang i forbindelse med besøk fra Sapporo Junior Jazz school. Her er vi i dialog med bl.a. Norsk Jazzforum, Oslo Jazzfestival og Nasjonal Jazzscene som aktuelle samarbeidspartnere.

Mens barnejazzkonsertene fortsetter og trappes opp på Barnas Jazzhus, vil den nye klubben i første rekke presentere profesjonelle høykvalitetsband, slik at framtidas jazzmusikere også får rikelig anledning til å høre musikere i verdensklasse "live". I september kommer Meadow, med den legendariske pianisten John Taylor, Tore Brunborg og Thomas Strønen. Vi har dialog med Nasjonal Jazzscene og Jazz Evidence på Kongsberg (årets jazzklubb 2012), som er gode forbilder på programmeringssiden, og supergruppa Motif gjester Ski tirsdag 9. oktober, i forbindelse med sin Europa-turné.

Vi håper nå at folk går mann av huse lørdag 17. mars, slik at vi kan opprettholde og gjerne utvide dette flotte tilbudet. Via Jazz Evidence, har vi også dialog med Arild Andersen trio, med Tommy Smith og Paolo Vinaccia, som skal på turné i november.