International Jazz Day

Søndag 25. April kl. 14:00 har vi konsert fra Caféteatret i forbindelse med markeringen av den internasjonale jazzdagen. Lenke her

Vi har hatt konsert på Caféteatret i forbindelse med markeringen av den Internasjonale Jazzdagen hvert år helt siden 2014. Her har det deltatt barn fra store deler av kloden, -fra Sveits til Venezuela, for å nevne noen. I 2019 ble det sågar en turné, der vi den ene dagen spilte på Caféteatret, for dagen etter å stå på scenen i det ærverdige Teatro dei Rinnovati i Siena.

Slike utskeielser kan vi nok snart vente oss igjen. I mellomtiden kan du oppleve Erin Dahl Gaare (as), Lina Mosli Sæther (ts), Lina Vindenes (vib) og Una Stenbråten Harildstad (dr) i en eksklusiv strømmekonsert direkte fra Cafeteatret søndag 25. april kl. 14:00.

Improbasen var på nett allerede 11. mars i fjor. Alle trodde det skulle bli en rolig periode, men snart ble det klart at på tross av begrensningene, har denne kommunikasjonsformen også visse fordeler. Blant annet kan man følge opp elevene oftere, noe som har gjort at enkelte elevgrupper faktisk har hatt større framgang under nedstengningen enn til vanlig.

I tillegg ble det fort klart at nå spilte det ikke lenger noen rolle hvor elevene befant seg. Snart kokte det i det internasjonale nettverket, og i løpet av få dager var vi i gang med kulturutveksling mellom unge jazzinteresserte fra Lisboa til Tokyo, og fra Færøyene til Peru. Siden har det vært internasjonale jazzdager hver dag. På søndag kan du altså få en smak av hva barna har jobbet med det siste året, ved å klikke her