Sesongavslutning på Sentralen

Søndag 4. juni er det klart for sesongens siste konsert i serien Jazzbarna inntar Sentralen. Denne gangen får vi høre Ida Reitan Arntzen (as), Konrad Berge Neerland (ts), Miriam Jiménez Franke (tb), Elias Reitan Arntzen (b), og Eira Slettevold Ellingsen (dr).

Disse fem har hatt en spennende utvikling de siste årene, og markerer seg mer og mer på konsertene på Nasjonal Jazzscene og i andre sammenhenger. Kvintetten får også besøk av saxofonistene Mia Wang, Tarald Vilberg-Jansen og pianisten Sophie Wing Yin Chau, som har kommet som en storm inn i livene våre det siste året.

Dette semesteret har denne gjengen jobbet mye med den japanske pedagogen Haruna Koyamada, som har tilbragt to måneder i Oslo, for å sette seg inn i Improbasen’s metodikk. Dermed blir det denne gangen mye melodiøs jazz, med utgangspunkt i standardlåter og jazzkomposisjoner fra 50- og 60-tallet. Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!