Barnas Jazzcafe er den første klubbscenen i landet som er dedikert til de yngste jazztalentene. Lørdag 3. mars følger vi opp suksessen med nok en ettermiddag med kanonsterke konstellasjoner.

Martin Kringlebotten kvartett, består av fire 14-åringer som spiller hardtsvingende, tonal jazz, med komposisjoner av Bill Evans, Clifford Brown og Ornette Coleman. Tenorsaxofonisten Martin Kringlebotten har tatt av de siste ukene, og spiller med energi og rytmisk kreativitet.

Frøysa/Huseby/Lindgren består av noen av Improbasens mest rutinerte jazzutøvere. Saxofonisten Jenny Frøysa (14) har en helt eksepsjonell harmonisk oversikt, og skaper sammen med den kunnskapsrike bassisten Karl Erik Huseby (14) og den smakfulle trommeslageren Christine Lindgren (12) et samspill som er helt eksepsjonelt for så unge musikere.

Denne gangen blir det låter fra sent 60/70-tall, med harmonisk kompleksitet og vakre fri-improviserte flater.


Intimscenen til Barnas Jazzhus finner du i Kråkstadveien 130, 2. etasje. Konsertene er satt opp lørdager mellom kl. 15 og 16, med 20 minutter konsert, 20 minutter pause og 20 minutter konsert. Se også konsertkalenderen på jazzinorge.no