14. november inntok en gruppe med noen av de mest erfarne elevene våre Sentralen, med pianisten Solveig Skogdal fra Tromsø som gjest. Konserten var en del av den nye ungdomssatsingen vår. Både Solveig og saxofonisten Erin Dahl Gaare går nå på musikklinje i hver sin by, og noe av hensikten med denne satsingen er at ungdommer som er på vei inn i utdanningsløpet skal få mulighet til å møte hverandre, og utvikle seg sammen.

Disse to imponerte igjen, og inkluderer stadig nye elementer i spillet sitt. Repertoaret gikk i retning av det eksperimentelle, med komposisjoner av bl.a. Keith Jarrett, Lennie Tristano, Wayne Shorter, og den japanske pianisten Masako Hamamura.

Det hele ble holdt stødig på plass av bassisten Guro Frøseth og den 14 år gamle trommeslageren Mina Toda Bernardsen, som VIRKELIG begynner å ta form! Her var det mye kreativitet og friskhet, og svært gode solistprestasjoner også fra disse to.

Vi ser nå etter flere arenaer og spillesteder der disse talentene kan fortsette den spennende utviklingen de er i gang med. Neste konsert på Sentralen er allerede 21. november, og da er det de aller yngste's tur. Billetter ligger her. Flere bilder nedenfor.