Søndag 15. oktober er vi igjen klare på Sentralen. Denne gangen får vi høre tre fremmadstormende representanter for den mellomste aldersgruppen. På altsax møter vi Tarald Vilberg-Jansen fra Skjetten, som akkurat er i gang med det andre året hos oss, og som har hatt en usedvanlig rask utvikling. Det samme kan vi definitivt si om pianisten Johanne Kurverud Storløkken fra Holmlia, som gjorde stor suksess på festivalen Barnadjass í Mosó for noen måneder siden. På trommer har de fått med seg trommelslageren Eira Slettevoll Ellingsen fra Skedsmokorset. Dermed blir dette første gang vi presenterer et band med tyngdepunkt på Romerike.

Denne gjengen har jobbet mye med harmonikk det siste året, og vi får høre et repertoar der disse tre kan grave seg ned i både standardlåter og originalkomposisjoner av bl.a. Lennie Tristano, Horace Silver og Miles Davis.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

SENTRALEN
SØNDAG 15. OKTOBER KL. 15:00
BILLETTLENKE