Sesongavslutning med internasjonale gjester

Søndag 18. desember inntar vi Sentralen for siste gang dette året. I denne juleutgaven av konsertserien presenterer vi hele tre grupper, sammen med gjester fra Italia, Færøyene og Stavanger. De nye saxofonistene Mia Wang og Tarald Vilberg-Jansen står i spissen for hver sin gruppe. Mia har med seg pianisten Sophie Wing Yin Chau og Tarald har med seg Sofia Reithaug-Stokkmo, og begge bandene spiller med trommeslageren Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen fra Tórshavn.

I tillegg får vi høre den internasjonale gruppen som oppsto på Kids in Jazz i august, med hornisten Ipek Ziya fra Stavanger, gitaristen Caterina Cocco fra Siena, bassisten Victor Sandvik og igjen Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen på trommer.

De tre gruppene spiller hver sin avdeling på rundt 20 minutter, og får i tillegg besøk av gjester, som setter en ekstra spiss på denne sesongavslutningen for konsertserien på Sentralen. (Følg med i løpet av uka!) Vi får høre musikk av bl.a. Dave Brubeck, Wardell Gray og Tadd Dameron, og kanskje til og med en julelåt eller to!

Sesongavslutningen er lagt til den ærverdige Forstanderskapssalen, så her er det plass til alle. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Vær en av de første til å møte neste generasjon jazzmusikere!


FORSTANDERSKAPSSALEN (SENTRALEN)
SØNDAG 18. DESEMBER KL. 15:00
BILLETTLENKE