Det var fullt hus IGJEN da vi avsluttet høstens utrolige konsertrekke på Sentralen med denne supergruppa. Med Elinor Brørby Placucci på altsax, Alva Salomon Grønning på bass og Mina Toda Bernhardsen på trommer, og Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn og Rhona Ustunel fra London som gjester på gitar og piano, ble dette akkurat den festen vi hadde håpet på.

Med et alderssnitt på 13 år pløyde disse fem seg uredd gjennom komposisjoner som har blitt gjort legendariske av store artister som Miles Davis, John Coltrane, Lennie Tristano og Ornette Coleman. Som om ikke dette var nok, -midt under forberedelsene tikket det inn beskjed om at Norsk Jazzforum gjennom Frifond-ordningen har bevilget støtte til et større prosjekt med bandet i vårsemesteret, med konserter i Oslo, London og Italia.

Vi priser oss lykkelig for at vi fikk til dette i denne svært krevende situasjonen, -med gjester fra utlandet, utsolgt sal, og alle hensyn ivaretatt på beste måte. Vi er klare med en ny gruppe allerede 16. januar, så følg med! Flere bilder nedenfor.