Søndag 19. desember er det sesongavslutning for serien Jazzbarna inntar Sentralen. Denne høsten har vi tatt igjen SKIKKELIG for den reduserte aktiviteten forrige vinter, med en imponerende konsertrekke. Og jammen klarer vi å dra i land denne siste også, ettersom konseptet vårt i det luftige og romslige Produksjonsrom 1, passer helt perfekt til de nye retningslinjene for kulturopplevelser i trygge omgivelser.

På denne siste konserten slår vi skikkelig på stortromma, med Elinor Brørby Placucci på altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð på gitar, Rhona Ustunel på piano, Alva Salomon Grønning på bass, og Mina Toda Bernhardsen på trommer.

Denne flotte gjengen er i ferd med å bli en ny supergruppe. Alle fem har hatt en vanvittig utvikling under pandemien, og er nå klar til å ta fatt på alle de spennende prosjektene som venter dem når tiltakene letter utover våren.

På repertoaret denne søndagen står bl.a. komposisjoner som har blitt gjort legendariske av store artister som Miles Davis, John Coltrane, Lennie Tristano og Ornette Coleman, framført av et band med uforskammet ungt alderssnitt.

Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune


P1 (SENTRALEN)
SØNDAG 12. DESEMBER KL. 15:00
BILLETTLENKE