Søndag 21. november er en ny gruppe klar i Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten skal vi ta igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter, og det blir faktisk to konserter både i november og desember, med en rekke spennende gjester fra inn- og utland.

Denne søndagen er det de aller yngstes tur, og vi får høre Fred Berge Nerland på trompet, Elsa Johanna Lie på altsax, Lydia Grønntun på trombone, Sofia Reithaug-Stokkmo på piano, Rosa Cedeno Svabø på bass, og Eira Slettevoll Ellingsen på trommer. På tross av et aldersspenn som strekker seg helt ned til 8 år, pløyer denne sekstetten seg gjennom en rekke jazzklassikere i ulike stilarter, med improviserte soloer og fullt komp med kontrabass og det hele.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.


P1 (SENTRALEN)
SØNDAG 21. NOVEMBER KL. 15:00
BILLETTLENKE