Tickle toe i slottstapning

22. oktober er disse fire klare for å innta Sentralen. Forrige uke høstet Elinor, Alva og Una øredøvende applaus på åpningen av Logistikkbygget ved slottet, med bl.a. Kronprinsen hjertelig til stede. Gruppen har også hatt stor suksess på turnéer i Italia, og sist i Japan, der de spilte konserter fra helt i sør til helt i nord, sammen med gitaristen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Færøyene.

Denne gangen har de fått med seg den noe eldre, meget dyktige pianisten Sofie Zhang Larsen fra Esbjerg i Danmark. Sofie har spilt i Norge en rekke ganger, da med de eldre elevene våre. Denne gangen har vi tenkt å utfordre begge parter litt ekstra, ved å føre henne sammen med denne unge supergruppa. Vi får altså høre:

Elinor Brørby Placucci, altsax
Sofie Zhang Larsen (DK), piano
Alva Salomon Grønning, bass
Una Stenbråten Harildstad, trommer

Denne søndagen vil bandet bl.a. framføre de nye låtene de spilte på arrangementet ved slottet, med så forskjellige låter som Cedar Walton’s Bolivia og Lester Young’s Tickle toe, nærmest i slottstapning. Vi får også høre låter fra Miles Davis og Keith Jarrett’s repertoar, samt den særegne Mingus-låten Fables of Faubus, der de for alvor får utfolde seg med fri improvisasjon.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Få med deg neste generasjon jazzmusikere!

SENTRALEN
SØNDAG 22. OKTOBER KL. 15:00
BILLETTLENKE