Søndag 26. mars er vi igjen klare til å innta Sentralen. Den tredje konserten i serien denne våren, er en del av ungdomssatsingen vår, og denne gangen får vi oppleve noe så spesielt som en duo. En dansk-norsk superduo!

Tenoristen Lina Mosli Sæther har i en årrekke vært en av de mest markante profilene våre, og har gjort seg bemerket på utallige prosjekter i inn- og utland. Nå har Lina begynt på videregående skole, og gjør comeback denne våren med et duo-samarbeid med den fantastiske pianisten Amalie Bendixen fra Esbjerg.

Amalie har nå fått plass på det velrennomerte musikkgymnaset Sankt Annæ Gymnasium i København. Amalie er en av de mest helstøpte utøverne vi har i det internasjonale nettverket vårt. Vi er aldeles henrykt over å kunne føre disse to profilene sammen i dette spennende og krevende duoformatet.

Vi planlegger å presentere dem både i København, i flere nordiske land, og ute i Europa, og konserten på Sentralen blir konstellasjonens første møte med publikum.

De spiller musikk av Charles Lloyd, Keith Jarrett og Steve Swallow, og det går nok ikke lenge før eget materiale er på vei.

Serien på Sentralen er lagt til P1, som har Steinway-flygel og er godt egnet til intim kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!


SENTRALEN
SØNDAG 26. MARS KL. 15:00
BILLETTLENKE