Nye musikere på gang

Etter en ganske lurvete gjennomkjøring lørdag formiddag falt plutselig alt på plass da disse ungdommene entret scenen i den ærverdige Forstanderskapssalen på Sentralen 27. november. Her fikk vi møte en gjeng som rett og slett er i ferd med å bli komplette jazzmusikere.

De danske gjestene Sofie Zhang Larsen og Chun Aalund Møll, har på få dager i Oslo gjennomgått en utvikling som nesten ikke er til å begripe. Flittighet, ryddighet og stor entusiasme har gitt helt forbausende resultater. Som om ikke dette var nok, har den yngre bassisten Alva Salomon Grønning og trommeslageren Una Stenbråten Harildstad et rytmisk driv som minner om legendariske innspillinger fra 60-tallet, der de årvåkent går inn og ut av tempo og ulike groover etter hvert som solistene tråkler seg gjennom de mest intrikate harmoniske forløp.

Dette kompletteres av saxofonisten Erin Dahl Gaare og vibrafonisten Lina Vindenes, som allerede er i gang på hver sin musikklinje i Oslo. Her er det flere generasjoner som fosser fram.

Dette bandet skal vi da sannelig få til flere prosjekter med både i Norge og Danmark og andre steder! Flere bilder nedenfor: