Dansk-norsk superband inntar Sentralen

Søndag 27. november er det de eldstes tur til å innta Sentralen, og denne konserten er en del av Improbasens nye ungdomssatsning! Vi får høre saxofonisten Erin Dahl Gaare og vibrafonisten Lina Vindenes som er i gang med andre år på hver sin musikklinje i hovedstaden, sammen med den to år yngre trommeslageren Una Stenbråten Harildstad fra Kolbotn.

Med seg har de gitaristen Chun Aalund Møll og pianisten Sofie Zhang Larsen som går på videregående skole i Esbjerg på sydlige Jylland, og er med på flere talentsatsninger der.

Som om ikke dette var nok, har bandet denne gangen med seg den yngre bassisten Alva Salomon Grønning, som fosser fram som et lokomotiv, og bare de siste månedene har rukket å imponere publikum i Italia, Island, Stavanger og Bergen, og er klar en stor turné i Japan i slutten av februar.

Like før sommeren gjorde det dansk-norske bandet stor suksess på en turné i Danmark, der de spilte Tristano-låter. Nå er allerede et helt nytt repertoar på plass i litt åpnere landskap, der de drar nytte av Alva Salomon Grønning og Una Stenbråten Harildstads friske og årvåkne samspill.

Denne gangen er konserten lagt til den ærverdige Forstanderskapssalen, så her er det bare å benke seg i god tid.

SENTRALEN
SØNDAG 27. NOVEMBER KL. 15:00
BILLETTLENKE